Tävling Self made

Jag är med i en tävling där jag sjunger min egen version av en Adel låt som jag och Fredrik Dahlin har gjort tillsammans. Målet med tävlingen är att hitta en ny artist. Man ska själv få så många följare som möjligt som röstar på bidraget och sedan går tävlingen vidare i olika steg. De som är allra viktigaste i den här tävlingen är alla ni som gillar det jag levererar. Jag behöver ert stöd och hjälp för att ha en chans att kanske, kanske nå mitt mål.

Gå in på tävlingens sida
Self made Mathilda Lindström

Gillar ni mitt bidrag så rösta gärna (det gör ni genom att trycka på Vote till höger om videon, vill ni hjälpa mig att sprida den vidare så blir jag överlycklig då trycker ni på Share 🙂

Jag håller er uppdaterade på hur det kommer att fortsätta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *