Sista helgen med Sune

Tiden har gått så fort. Det känns inte alls länge sen som jag fick samtalet på väg hem från skolan. Jag kommer ihåg att mottagningen i tunnelbanan var jättedålig. Jag hörde något om en turnerande cirkus.. helt galet men det dom egentligen hade sagt var en föreställning på Cirkus som vi sen ska turnera med i Sverige. Jag fick komma och göra en casting till rollen och då när jag satt där och skulle läsa igenom manuset så såg jag att det var Sune kaos i fredagsmyset Sååå glad jag blev!! Detta var i höstas och nu 20 föreställningar senare börjar detta roliga äventyr att ta slut. Jag kommer sakna detta så mycket!
På lördag kör vi i Norrköping och sedan två sista föreställningar på Cirkus på söndag.
Här bokar ni biljetter:
Life line Entertainment

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *