Tack Linköping och Gävle

Ännu en härlig helg har tagit slut. Vi började i mina hemtrakter i Linköping. Det är så kul att köra när det är så många som man känner som är där för att kolla. Jag fick jättefina rosor och en påse med massa godis. Efter föreställningen stannade jag kvar några timmar för att gå på bästa resturangen Pinchos med min familj och vänner.
IMG_2336 Sen tillbaka till Stockholm igen.
IMG_2342
Linköping var igår och idag styrde vi mot Gävle. Ännu en gång en härlig publik och att dessutom finaste pojkvännen var där gjorde ju bara saken bättre .Jag älskar verkligen det här turné livet så det känns så jobbigt att det bara är några veckor kvar. I dag fyller vår projektledare Cajsa år Grattis!

received_1360704550616468

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *