spelning på Invigning på lördag

Jag har fått en spelning när det nya second hand området i Vimmerby invigs. Det ska bli grymt kul. Jag skriver igen när jag vet tider 🙂 På söndagen ska jag vara Pelarnes lucia så glad så jag spricker mer om det kommer ☆
Det känns extra kul och som en stor ära med invigningen eftersom det är mitt stora intresse att shoppa där 🙂

Tid som gäller för dagen är att jag sjunger precis innan invigningstalet så 9.45 underhåller jag 🙂 hoppas ni som har vill och har tid kommer och lyssnar i så fall syns vi där!
20141213_095054

Pelarnes Lucia 2014
20141214_180528

3 reaktion på “spelning på Invigning på lördag

  1. Hej Mathilda jag tittar alltid på dig sen så såg jag att du hade en blogg så jag kolla in den och den är grym varge gång du har varit med i lilla melodifestivalen så tänker jag du kommer vinna för du är as duktig jag har kramat dig en gång på Astrid Lindgrens värd det var som en dröm och en gång på stan kom min syster fram till dig och ville ta bild i Linköping jag hoppas du förstår hur mycket jag gillar dig DU ÄR BÄST!mathilda

    • Tack så jätte mycket Annie vad snäll du är. Jag kommer i håg att vi träffades i Linköping 🙂 Hoppas du fortsätter att följa min blogg jag lägger upp lite då och då. Massa kramar från Mathilda

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *